Chindia Târgoviște, la cea mai severă înfrângere în campionat! Îngrijorările lui Emil Săndoi

Publicitate

Chindia Târgoviște a suferit, joi după-amiază, cea mai drastică înfrângere din acest sezon. Pe arena din Ploiești, roș-albaștrii au fost depășiți FC U Craiova cu un categoric 3-0, în runda cu numărul 20 a campionatului.

Eșecul înregistrat cu oltenii a adus multă mâhnire în rândul conducerii tehnice târgoviștene. Antrenorul Emil Săndoi s-a arătat extrem de îngrijorat de eliminările de jucători pe care le-a suferit Chindia în ultima perioadă.

“Îngrijorarea mea nu pornește de acum, ci de la începutul acestui campionat. Am trecut printr-o perioadă grea în care am făcut jocuri bune, dar ușor-ușor au apărut și cartonașele, suspendări. După cartonașele roșii pe care le-am primit, am părea cea mai dură echipă, ceea ce nu este adevărat.

A fost și o doză de neșansă astăzi, dar am trecut printr-o perioadă grea. Am fost obligați să facem improvizații. La meciul de astăzi am avut un singur fundaș central, Iacob, pe care l-am pierdut, și a trebuit să jucăm cu Căpușă și Dulca în centrul defensivei.

Nu cred că scorul reflectă ceea ce s-a întâmplat în teren, pentru că am avut și noi ocaziile noastre. Apoi a venit acea fază din minutul 45, care ne-a complicat viața. Mă bucur că mai este o singură etapă, urmează o pauză care ar putea să ne ajute.

Lucrurile n-au fost ok în ultima perioadă și s-au adunat cam multe. Am ținut neapărat să le aduc aminte (n.r.- jucătorilor) niște aspecte de care nu au ținut cont și ne-au costat.

Nu vreau să mai comentez arbitrajul. Poate a fost acordată cât se poate de corect și poate decizia de a se repeta a fost corectă. Mi se pare că cei de pe banca noastră au reclamat că era un jucător, Iacob, care nu ieșise de pe teren”, a precizat Emil Săndoi la microfonul Digisport, la finalul întâlnirii cu oltenii.

Sursă foto: Chindia Târgoviște/ George Fluster/fotosport.ro

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!