Chindia Târgoviște, la al doilea amical în cantonamentul centralizat. Pe cine vor înfrunta mâine dâmbovițenii

Publicitate

Chindia Târgoviște se pregătește pentru un nou test de verificare. Miercuri după-amiază, de la ora 17.00, la Miercurea Ciuc, dâmbovițenii vor înfrunta pe FK Csikszereda, o componentă a Ligii a 2-a. Disputa de mâine va fi al doilea meci de pregătire susținut în această vară de roș-albaștri, după cel cu CS Mioveni (0-0).

La finalul jocului cu argeșenii, antrenorul Adrian Mihalcea își dorea foarte  mult ca la mijlocul acestei săptămânii elevii săi să susțină un nou amical. Și cum Chindia va întâlni mâine pe FK Csikszereda, dorința tehnicianului a fost îndeplinită de conducătorii clubului.

“Venim după 10-11 zile încărcate, cei mai mulți dintre jucători și-au atins obiectivele. Din păcate, apar accidentări și neavând deocamdată un lot foarte numeros, în repriza a doua am jucat cu șase tineri în teren. Daniel Neguț a simțit o problemă la genunchi, la antrenamentul de vineri, nu e nicio problemă gravă, l-am menajat pentru acest amical, la fel cum am procedat în cazul lui Boldor, iar Nanciu a fost puțin răcit și nu am vrut să riscăm.

Continuăm pregătirile, sper să jucăm și la mijlocul săptămânii un meci amical, apoi sâmbătă vom încheia stagiul centralizat cu un meci test cu Farul. Vom intra apoi în faza următoare, cea a consolidării relațiilor de joc”, a transmis Adrian Mihalcea, după testul cu Mioveni.

Chindia Târgoviște efectuează în această perioadă un cantonament centralizat la Brașov. Sâmbătă, 2 iulie, în ultima zi a stagiului de pregătire, dâmbovițenii vor înfrunta pe Farul Constanța.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!