Chindia Târgoviște joacă la Pitești pentru o performanță istorică: calificarea în play-off. Emil Săndoi: “E un meci decisiv. Ne dorim un rezultat pozitiv”

Chindia Târgoviște joacă vineri seara pentru o performanță istorică: calificarea în play-off-ul Ligii 1. Roș-albaștrii întâlnesc, astăzi, de la ora 20.30, pe FC Argeș într-un meci în care ținta principală va fi cucerirea tuturor punctelor.

Cum vizează accesul în primele șase locuri ale clasamentului, dâmbovițenii nu trebuie să scape niciun punct printre degete. Mai mult de atât, pe lângă un succes cu piteștenii, târgoviștenii mai au nevoie și de un pas greșit făcut, fie de FC Botoșani, în meciul cu FC Voluntari, fie de Academica Clinceni, în disputa cu Dinamo București.

Înaintea jocului cu Argeș, conducerea tehnică a Chindiei este încrezătoare că Aioani et comp. pot obține un rezultate pozitiv pe arena “Nicolae Dobrin” din Pitești.

“E un meci decisiv pentru această parte a campionatului și pentru sezonul regular. Dar campionatul nu se încheie aici, indiferent pe ce loc vom termina prima parte. Avem un mic dezavantaj, pentru că perioada de refacere a fost mai mică decât a celor de la FC Argeș.

Băieții sunt conectați, nu avem prea multe probleme, în afară de Neguț, care este incert. Vom merge la Pitești să obținem un rezultat pozitiv și cu încredere o putem face”, a precizat antrenorul Emil Săndoi, pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean.

Înaintea jocului de astăzi, Chindia se află pe locul 7, cu 39 de puncte, iar FC Argeș ocupă locul 9, cu 37 de puncte. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat nedecis, cu scorul de 2-2.

Meciul dintre Argeș și Chindia va fi arbitrat de Istvan Kovacs – Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.

Sursă foto: Chindia Târgoviște/ Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!