Chindia Târgoviște își va afla mâine adversarul de la barajul de menținere în Liga 1. Emil Săndoi a regretat plecările lui Neguț și Popa în iarnă

Publicitate

Chindia Târgoviște își va afla mâine adversarul de la barajul de menținere în Liga 1. În cadrul acestuia, elevii lui Emil Săndoi fie vor da peste Concordia Chiajna, fie peste Unirea Slobozia. Târgoviștenii vor susține prima manșă a barajului pe 22 mai.

Meciurile de la baraj oferă câteva emoții staff-ului tehnic târgoviștean. La finalul întâlnirii, cu Gaz  Metan Mediaș, Emil Săndoi a transmis că elevii săi trebuie să abordeze cu toată seriozitatea barajul, pentru ca aceștia să continue și sezonul viitor în Liga 1.

Tot la finalul meciului cu “găzarii”, ultimul pentru Chindia în play-out, tehnicianul oltean a lăsat de înțeles că regretă într-o măsură plecările lui Neguț și Popa în iarnă.

“Nu pot să acuz niciodată pe cineva din conducere. Nu pot să mă ascund după deget. Bineînțeles că ne-au lipsit Neguț și Popa. Erau doi dintre marcatorii noștri. Oricum nu marcam foarte multe goluri nici înainte. A trebuit să schimbăm total. Asta e situația. Nu știu exact, poate jucătorii respectivi și-au dorit să plece.

Este un baraj pe care va trebui să îl abordăm cu toată seriozitatea, cu toată concentrarea. Trebuie să scoatem maximum din cele două jocuri și să avem puțină șansă”, a transmis Emil Săndoi, după meciul cu Gaz Metan, potrivit propsort.ro.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!