Chindia Târgoviște își schimbă din nou “casa”! Dâmbovițenii revin pe unul dintre cele mai frumoase stadioane din România pentru a susține meciurile din propria organizare

Publicitate

Chindia Târgoviște schimbă din nou “casa”! Începând din etapa a 9-a, dâmbovițenii vor susține meciurile din propria organizare pe stadionul “Ilie Oană”, din Ploiești, arenă unde roș-albaștrii au evoluat după promovarea din 2019.

Cum stadionul din Târgoviște se află într-un stadiu avansat de modernizare, Chindia a disputat până acum meciurile de acasă pe arenele din Ploiești, Giurgiu, Buftea și Buzău.

În acest campionat, elevii lui Emil Săndoi au susținut toate meciurile de acasă pe stadionul “Gloria” din Buzău. Astfel, meciul cu Academica Clinceni, din runda cu numărul 7, încheiat 2-2, a fost ultimul susținut de târgovișteni la Buzău.

“Începând cu jocul din etapa a 9-a, cel cu Farul Constanța, echipa noastră va susține meciurile de pe teren propriu la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”, se arată într-o informare a clubului târgoviștean .

Vineri, 10 septembrie, de la ora 18.00, în deplasare, Chindia va înfrunta pe CS Mioveni, în runda cu numărul 8 a Ligii 1.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!