Chindia Târgoviște își putea pierde antrenorul dacă Ladislau Boloni devenea selecționerul naționalei României

5
Publicitate

Chindia Târgoviște putea rămâne fără antrenorul Emil Săndoi dacă selecționer al echipei naționale a României ajungea Ladislau Boloni. Fostul selecționer l-ar fi dorit pe Săndoi antrenor secund la lot, alături de Liviu Ciobotariu, Adrian Mutu sau Adrian Ursea. Dar, cum antrenor al naționalei a devenit Edi Iordănescu, tehnicianul oltean va continua munca la Chindia, formație care are ca obiectiv evitarea retrogradării.

“Secund îl voiam pe băiatul de la Nice, Adrian Ursea.

A fost la mine, de vreo două-trei ori şi mi-a plăcut stilul său de a vedea lucrurile. Nu neapărat mergeam paralel în idei, dar spuneam că Adrian vine cu exigenţele Occidentale, care sunt mai pretenţioase, şi am fi fost pe acelaşi numitor comun. Apoi, mi s-a explicat că ar fi mai bine, totuşi, să aduc oameni care cunosc mai mult fotbalul românesc.

Pentru că una dintre probleme ar fi fost fotbalul românesc şi echipa naţională. Am înţeles şi optat pentru alţi doi oameni, jucătorii mei, colegii mei, şi mă gândeam la Liviu Ciobotariu sau la Emil Săndoi. Între aceştia doi. Dar de ce nu amândoi? Amândoi cred că era prea mult pentru Federaţie.

Pe urmă am avut o idee pe care nu am dezvoltat-o niciodată. Sper că nu îl jignesc pe Adrian Mutu, de care auzeam că este în cărţi, mă gândeam cum lucra Germania, pentru viitorul selecţioner. Şi mă gândeam că el a simţit fotbalul occidental. Mă gândeam că am fi putut să-l pregătim”, a spus Ladislau Boloni, într-o conferință de presă, potrivit Digi Sport. 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!