Chindia Târgoviște întâmpină probleme în compartimentul ofensiv înaintea jocului cu CS U Craiova. Emil Săndoi este încrezător într-un rezultat pozitiv pe “Ion Oblemenco”

Publicitate

Chindia Târgoviște nu poate conta pe cel mai bun “11” în penultima deplasare din cadrul sezonului regular. În disputa cu CS U Craiova, din această seară, de la ora 20.30, de pe arena “Ion Oblemenco”, tehnicianul Emil Săndoi întâmpină probleme mari în compartimentul ofensiv.

Antrenorul oltean nu va conta deloc pe Daniel Florea, care este suspendat pentru acest joc. De asemenea, un alt jucător care este incert pentru meci este Daniel Popa. Vârful de atac păstrează puține șanse de a evolua, din cauza unei accidentări suferite în disputa cu Botoșani. Un alt jucător indisponibil este și apărătorul Cornel Dinu, care întâmpină o accidentare mai veche.

Meciul cu oltenii se anunță unul extrem de dificil pentru roș-albaștri. Cum craiovenii țintesc calificarea în play-off, aceștia își doresc foarte mult acumularea celor trei puncte. De asemenea, un succes pe “Ion Oblemenco” țintește și Chindia, care are în vizor să mai adune ceva puncte până la finalul stagiunii regulare.

“Se întâlnesc două echipe cu obiective diferite. Ambele formații își doresc puncte. Sper într-un joc deschis, în care cea mai bună echipă să câștige. Sperăm să fi un fotbal plăcut pe teren și fără greșeli din partea altor persoane (nr. arbitri) care pot influența rezultatul final. Îmi doresc un rezultat pozitiv”, a precizat Emil Săndoi înaintea jocului cu oltenii.

Chindia Târgoviște se află pe locul 11, cu 29 de puncte, iar Craiova ocupă locul 4, cu 45 de puncte. În partida tur, Craiova a devenit câștigătoare, cu 1-0.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!