Chindia Târgoviște întâlnește pe FC Hermannstadt într-un duel al suferinței. Viorel Moldovan: “Important pentru noi va fi să câștigăm toate punctele”

Publicitate

Chindia Târgoviște și FC Hermannstadt se întâlnesc, astăzi, într-un duel al suferinței din cadrul Ligii 1. De la ora 18.00, pe arena “Ilie Oană” din Ploiești, cele două formații se vor duela într-un joc ce va conta pentru etapa a 21-a a campionatului.

Înaintea meciului direct, cele două echipe sunt vecine de clasament: Chindia se află pe locul 12, cu 20 de puncte, iar Hermannstadt pe 13, cu un punct mai puțin.

Pentru ambele formații victoria este vitală. Mai mult de atât, Chindia vizează cucerirea tuturor punctelor și pentru a răzbuna înfrângerea din meciul tur, când sibienii s-au impus cu 2-1.

Conducerea tehnică a Chindiei este încrezătoare ca roș-albaștrii pot obține toate punctele în disputa din această seară. “Ne așteaptă un joc dificil. Întâlnim un adversar foarte bine organizat de la venirea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică. Cu o dinamică bună, sperăm să destabilizăm sistemul lor. Ar fi foarte important pentru noi să câștigăm toate cele trei puncte”, a transmis antrenorul Viorel Moldovan pe pagina oficiala de Facebook a clubului târgoviștean.

Disputa cu Hermannstadt este ultima pentru Chindia în acest an de din propria organizare.

  • Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!