Chindia Târgoviște, înfrângere cu CS U Craiova. Singurul gol al întâlnirii a venit în prima repriză

Publicitate

Chindia Târgoviște nu a putut obține niciun punct în penultima deplasare a stagiunii regulare. Pe arena “Ion Oblemenco” din Craiova, dâmbovițenii au cedat în fața lui CS U, formație antrenată de dâmbovițeanul Laurențiu Reghecampf, cu scorul de 1-0. Adică, același scor cu care oltenii se impuseseră și în meciul tur.

Numai că de această dată, marcatorul golului a fost brazilianul Gustavo (28) și nu morenarul Andrei Ivan.

În disputa cu oltenii, Chindia a avut șansa de a restabili egalitatea pe final de joc, dar Paul Iacob și-a bătut joc de o ocazie imensă, trimițând peste poartă. Totodată, în primele minute din repriza a doua, târgoviștenii au cerut două lovituri de la 11 metri, la Pițian și Chunchukov, la aceeași fază, după ce ambii au căzut în careul advers după ținerile lui Crețu și Screciu. Amândouă fazele au fost trecute cu vederea de arbitrul Horațiu Feșnic.

Cu 29 de puncte acumulate, Chindia se află pe locul 11 . Marți, 1 martie, de la ora 15.00, la Ploiești, Chindia va înfrunta pe UTA Arad, într-un joc ce va conta pentru etapa a 29-a.

CS U Craiova – Chindia Târgoviște 1-0 (1-0)

Marcator: Gustavi (28).

Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu (77 Conte), Papp, Screciu, N. Bancu – Cîmpanu, Al. Crețu (Nistor), Mateiu (66 Roguljic), Gustavo (76 O. Bic) – Markovic (59 Vână), Baiaram. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Chindia:  D. Moldovan – Butean (63 Corbu), Pițian, L. Iacob, Roumpoulakou – Popadiuc, M. Dulca, Passaglia (89 Cantave), Atanase (75 A. Șerban) – Chunchucov, Sila (47 Căpușă). Antrenor: Emil Săndoi.

Sursă foto: Chindia Târgoviște

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!