Chindia Târgoviște începe aventura în Cupa României. Emil Săndoi: “Ne dorim să repetăm parcursul din ediția anterioară”

Publicitate

Chindia Târgoviște începe, miercuri, de la ora 16.30, aventura în Cupa României, ediția 2021-2022. Mâine după-amaiză, în deplasare, formația dâmbovițeană va înfrunta divizionara B FK Csikszereda, în faza 16-imilor de finală.

Chiar dacă pornește din postura de favorită, Chindia nu va avea deloc o deplasare ușoară în fieful harghitenilor. În ierarhia eșalonului secund, Csikszereda se află pe locul 15 cu 6 puncte acumulate, iar în ultimele două etape din campionat, harghitenii au învins de fiecare dată: 2-1 cu Politehnica Timișoara și 3-1 cu U. Cluj. În faza a 4-a a Cupei, harghitenii au trecut de SR Brașov cu 6-2.

De partea cealaltă, Chindia vine și ea după două succese consecutive în campionat: 2-0 cu Farul și 1-0 cu CS Mioveni.

Conducerea tehnică a Chindiei speră ca Daniel Popa et comp. să obțină victoria pentru a se urca în optimile competiției.  „Întâlnim o echipă bună din Liga a II-a, despre care cred că va prinde play-off-ul competiției. Ne dorim să ne calificăm, și, de ce nu, să repetăm parcursul din ediția anterioară a Cupei României, când am ajuns până în faza sferturilor de finală”, a precizat antrenorul Emil S[ndoi, pentru site-ul clubului, înaintea partidei cu FK Csikszereda.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!