Chindia Târgoviște, în cădere liberă! Înfrângere la scor și cu Dinamo București

Publicitate

Ionuț Parghel

Chindia Târgoviște nu se mai regăsește deloc în Liga 1. În această seară, dâmbovițenii au ajuns la al șaptelea joc fără victorie și la cea de-a treia înfrângere consecutivă după ce au fost învinși de Dinamo București cu scorul de 4-1.

Pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare, târgoviștenii și-au arătat din nou neputința așa cum s-a văzut și în ultimele două jocuri, cele cu Academica Clinceni și CFR Cluj. În disputa cu Dinamo, Chindia a început timid partida, iar după o jumătate de oră de joc s-a văzut condusă de adversar în urma autogolului lui Pițian.

Cu trei minute înainte de pauză, dâmbovițenii au restabilit egalitatea prin Benga, dar reușita apărătorului nu a contat prea mult pentru târgovișteni.

În actul secund, Dinamo și-a arătat din plin superioritatea, marcând de numai puțin de trei ori prin R. Grigore (69), Perovic (82-pen) și Montini (90+3).

Eșecul cu Dinamo a învolburat și mai mult apele la Chindia și nu ar fi exxlus ca în curând să vedem schimbări în rândul clubului târgoviștean.

Sâmbătă, de la ora 18.00, la Ploiești, Chindia va întâlni pe Poli Iași, în etapa cu numărul 20 a campionatului.

Dinamo București – Chindia Târgoviște 4-1 (1-1)

Marcatori: Pițian (32-autogol), R. Grigore (69), Perovic (82-pen), Montinu (90+3)/ Benga (42).

Dinamo: Piscitelli- Corbu, Puljic, M. Popescu, R. Grigore (88 Mihaiu) – De Moura, Nistor, Filip, Sorescu – Moldoveanu (46 D. Popa), Perovic (90 Montini). Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

Chindia: Aioani – C. Dinu (70 Dudea), Benga, Pițian, Neciu – Rață, Novac (73 Florea), L. Mihai (83 Burlacu), Yameogo – Bic, Dumiter. Antrenor: Viorel Moldovan.

Sursă foto: Chindia Târgoviște/ Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!