Chindia Târgoviște, final de drum în Cupa României: 0-1 cu Universitatea Craiova, în sferturile de finală

Publicitate

Aventura Chindiei Târgoviște în Cupa României a luat sfârșit. În această seară, la Buzău, formația dâmbovițeană a cedat cu 0-1, în fața Universității Craiova, într-un joc ce a contat pentru sferturile de finală ale competiției. Golul oltenilor a fost marcat de Cîmpanu (26), în prima repriză, printr-un șut la colțul scurt. La “torpila” atacantului craiovean, portarul Dinu Moldovan a scăpat balonul din mâini.

Chindia a început jocul cu oltenii cu o formulă de echipă mult schimbată, față de disputa din urmă cu trei zile din campionat. Cu numeroase noutăți în primul “11”, târgoviștenii au avut șansa de a deschide scorul în debutul întâlnirii, dar lovitura de cap al lui Paul Iacob s-a oprit în transversală.

După acea ocazie, jucătorii Chindiei foarte rar și-au mai creat ocazii importante la poarta lui Pigliacelli, iar jocul a fost controlat în cea mai mare parte de olteni. Pe final de joc, Craiova putea majora scorul pe tabelă, dar execuția lui Tudorie s-a oprit în bară.

Pentru Chindia, vineri, urmează un nou joc în campionat, în deplasare, în compania lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova 0-1 (0-1)

Marcator: Cîmpanu (26).

Chindia: Moldovan – Căpușă, Pițian, Celea, Kocic – Iacob, Dumitrașcu- Yameogo, Atanase, Diaz – Berisha. Rezerve: Aioani – Fomba, martac, Neguț, C. Dinu, Dulca, Mitrea, Costea, Neicuțescu. Antrenor: Emil Săndoi.

Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Screciu, Nistor – Cîmpanu, Ivan, Baiaram. Rezerve: Popescu – Vlădoiu, Fedele, Camara, Bic, Căpățână, Bărbuț, Tudorie, Mamut. Antrenor: Marinos Ouzounidis.

Sursă foto: Chindia Târgoviște/Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!