Chindia Târgoviște, în fața celui mai important meci din istoria recentă! Cu gândul la Liga 1. “Cu ajutorul suporterilor sperăm să găsim cele mai bune soluții”

Publicitate

Ionuț Parghel
Miercuri după-amiază orașul Târgoviște va fierbe. Chindia va susține cel mai important meci din ultimii ani. Pe teren propriu, lângă pitorescul Turn al Chindiei, elevii lui Nicu Croitoru vor înfrunta din nou pe FC Voluntari, pentru promovarea în Liga I. După ce primul duel cu ilfovenii, din deplasare, l-au pierdut la limită, de această dată târgoviștenii sunt deciși să afișeze o nouă față. Cum va beneficia de sprijinul masiv al fanilor, jucătorii Chindiei sunt deciși să facă un meci mare împotriva grupării antrenate de Adrian Mutu.

Conducerea tehnică a Chindiei simte și ea Cherchez et comp. pot obține un succes măreț în fața Voluntariului, formație care a avut de partea sa pe Zeița Fortuna în manșa tur a barajului. “Va fi un retur dificil, plecăm de la 0-1. Cu ajutorul suporterilor sperăm  să găsim soluțiile cele mai bune.  Înainte de a discuta despre acest subiect, al condițiilor de Liga I, trebuie să ne concentrăm pe următorul joc. Asta e cel mai important, pentru că altfel visăm degeaba. Jocul de miercuri va fi și mai dificil, pentru că întâlnim o echipă de Liga I, cu mare experiență, care în ultimele sezoane a încheiat mereu cu cu meciuri decisive. Are experiență în astfel de momente. Noi sperăm să venim cu atuul tinereții, al dorinței de performanță, dar și foamea de fotbal a jucătorilor și a suporterilor. Sunt convins că aceștia vor umple stadionul miercuri și sperăm să le oferim un joc și un rezultat pe măsură”, a transmis antrenorul Nicu Croitoru, la încheierea primului duel cu Voluntari. Dacă va avea mai mult curaj decât a arătat pe stadionul “Anghel Iordănescu”, în meciul retur, Chindia poate atinge un rezultat pe măsură cu FC Voluntari. Adică un rezultat care-i va permite să obțină promovarea mult visată de o perioadă bună de timp.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!