Chindia Târgoviște, duel infernal cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Emil Săndoi: “Sperăm să legăm din nou două rezultate pozitive”

Publicitate

Chindia Târgoviște are parte, luni seara, de un nou meci tare în Liga 1. De la ora 18.00, pe arena “Marin Anastasovici” din Giurgiu, dâmbovițenii întâlnesc pe Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un joc ce va conta pentru etapa a 11-a a campionatului.

Duelul cu gruparea din Covasna se anunță ca fiind unul infernal pentru dâmbovițeni. Conducerea tehnică a roș-albaștrilor o consideră pe Sepsi ca fiind una dintre “nucile” tari ale întrecerii interne. De asemenea, în urma jocului arătat în ultima perioadă, antrenorul Emil Săndoi consideră că formația din Sfântu Gheorghe ar trebui să se afle în primele patru ale clasamentului.

„Sperăm că am gestionat așa cum trebuie această pauză competițională. Băieții s-au pregătit foarte bine. În afara celor doi jucători care se află în recuperare, Corbu ți Diaz, dar și cei doi cu COVID-19, toți ceilalți sunt ok. Venim după o victorie de moral, la Craiova. Întâlnim o echipă foarte bună, după părerea mea între primele patru din Liga 1, care suferă totuși puțin la capitolul omogenitate. Ne așteaptă un meci greu, dar sperăm să legăm din nou două rezultate pozitive”, a precizat tehnicianul Emil Săndoi, înaintea partidei cu Sepsi.

După zece etape scurse, Chindia ocupă locul 8, cu 14 puncte, iar Sepsi se află pe locul 6, cu 16 puncte. Dacă va obține în această seară un succes în disputa cu Sepsi, Chindia ar putea urca în clasamentul Ligii 1 până pe locul 5.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!