Chindia Târgoviște, duel infernal cu Farul Constanța! Emil Săndoi: “Este o partidă dificilă”

Publicitate

Chindia Târgoviște are astăzi parte de un duel infernal. De la ora 14.30, pe arena “Ilie Oană” din Ploiești, dâmbovițenii întâlnesc Farul Constanța, una dintre echipele tari ale campionatului. Roș-albaștrii îți doresc ca împotriva dobrogenilor să obțină un rezultat pozitiv, chiar dacă știu că meciul va fi unul de totul sau nimic.

“Este o partidă dificilă. Farul din acest campionat nu seamănă cu Viitorul din sezonul trecut. Se vede o schimbare în bine. Au un lot valoros, reprezintă un club cu pretenții. Cred că Farul poate aspira la un loc pe podium în acest sezon. Noi ne dorim să legăm rezultate pozitive și să ne ridicăm în clasament. S-au mai reglat unele probleme pe faza defensivă, din cauza cărora am avut de suferit în debutul campionatului”, a precizat Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, înaintea jocului cu “marinarii”, pentru site-ul official al clubului târgoviștean.

După opt meciuri susținute în acest campionat, Chindia se află pe locul 11, cu 9 puncte, iar Farul ocupă locul 4, cu 15 puncte. Etapa trecută, dâmbovițenii au trecut de CS Mioveni cu 1-0, iar Farul a dispus de Academica Clinceni cu un categoric 5-0.

Sursă foto: Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!