Chindia Târgoviște, duel de totul sau nimic cu CS Mioveni! Dâmbovițenii țintesc toate punctele

Publicitate

Duel de totul sau nimic pentru Chindia Târgoviște în etapa a 13-a a Ligii a 2-a! Joi seara, de la ora 19.30, pe arena „Eugen Popescu”, dâmbovițenii înfruntă pe CS Mioveni, într-un joc în care vor miza doar pe cartea victoriei. Cum au ca obiectiv acumularea a minim 10 puncte în ultimele patru meciuri din acest an, Chindia este obligată să câștige cu argeșenii.

Chiar dacă meciul nu va fi unul ușor pentru roș-albaștri, aceștia sunt încrezători că pot deveni învingători în disputa cu Mioveni. Jucătorul de bandă Roberto Romeo consideră că echipa sa poate cuceri toate punctele cu ocupanta locului 5.

„Este un meci destul de greu. Suntem pregătiți să facem un joc bun și să câștigăm. Suntem motivați pentru a da tot ce e mai bun pe teren. Ne dorim ca în acest joc să fim încurajați de câți mai mulți suporteri din tribune”, a spus jucătorul Chindiei Târgoviște într-o conferință de presă, organizată de club înaintea partidei cu Mioveni.

După 12 etape disputate în campionat, Chindia ocupă locul 9, cu 17 puncte acumulate, iar CS Mioveni se află pe 5, cu 20 de puncte.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!