Chindia Târgoviște, duel de “foc” cu Universitatea Craiova! Emil Săndoi: “Trebuie să acumulăm puncte”

Chindia Târgoviște are parte de un nou meci de “foc” în campionat! Mâine seară, de la ora 20.30, roș-albaștrii vor înfrunta Universitatea Craiova într-un joc de totul sau nimic.

Disputa cu oltenii se anunță una infernală pentru dâmbovițeni. Conducerea tehnică a Chindiei are și ea anumite temeri înaintea duelului cu gruparea craioveană, care are în vizor cucerirea titlului de campioană a României, la finalul stagiunii.

Pentru Chindia, disputa cu Craiova va fi prima pe care o va susține din postura de echipă gazdă pe stadionul “Municipal” din Buzău.

“Știm că ne așteaptă un meci dificil cu una dintre cele mai bune echipe din campionat. De fapt, ne așteaptă o dublă cu Craiova, deoarece după meciul din campionat, la o distanță de trei zile, va urma meciul din Cupă cu ei. Este un program încărcat, avem trei meciuri în șase zile, toate importante.

Avem tot lotul la dispoziție, cu amendamentul că unii dintre jucători nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică, pentru că au avut program individualizat. Mă refer aici la Neicuțescu și Cherchez, care probabil nu vor intra în calcul pentru aceste meciuri. Corbu a revenit după operație, dar mai devreme de trei săptămâni nu cred că va putea fi integrat în programul nostru.

Este primul meci la Buzău, mă bucur că rămânem într-un singur loc și nu ne mai mutăm dintr-o parte în alta. Oricum, peste tot unde am jucat condițiile au fost bune. Sperăm să fie cu mai mult noroc acum, dar și să nu se mai facă greșeli împotriva noastră. Trebuie să acumulăm puncte, orice zestre de puncte înainte de play-out este importantă”, a precizat Emil Săndoi pe pagina de Facebook a Chindiei Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!