Chindia Târgoviște, duel de “foc” cu FCSB! Emil Săndoi, înaintea meciului cu formația din capitală: “Ne propunem să scoatem un rezultat pozitiv”

Publicitate

Chindia Târgoviște va înfrunta luni seara, de la ora 21.00, la Giurgiu, pe FCSB, într-un joc ce va conta pentru etapa a 9-a a Ligii 1. Disputa cu FCSB va fi prima pe care târgoviștenii o susțin pe arena “Marin Anastasovici” din postura de echipă gazdă.

Partida cu formația din capitală se anunță a fi una infernală pentru dâmbovițeni după ce adversarul traversează o perioadă fastă și vine după trei victorii consecutive.

Chiar dacă meciul va fi unul extrem de greu, conducerea tehnică a Chindiei este încrezătoare că Florea et comp. pot atinge un rezultat pozitiv după înfruntarea cu FCSB.

“Trebuie să fim realiști. Toate meciurile sunt complicate în acest campionat. Am spus mereu că va fi o ediție a Ligii 1 mult mai grea decât cea precedentă. Acum știm că întâlnim, FCSB, care din punctul meu de vedere are cele mai bune individualități din campionatul nostru.

Sunt jucători acolo cu o calitate deosebită. Dar nu trebuie să uităm că am reușit rezultate bune în compania unor echipe precum CFR Cluj, chiar Botoșani. Așa că din punctul ăsta de vedere vom încerca să facem o partidă în care să facem cât mai puține greșeli individuale.

Trebuie să fim disciplinați, să încercăm să speculăm greșelile adversarilor. Bineînțeles că ne propunem să scoatem un rezultat pozitiv.

Sunt bucuros din punct de vedere al lotului, pentru că au revenit și cei trei fotbaliști care au fost infectați cu COVID-19, Iacob, Dulca și Șerban. Ei au fost testați negativ și mă bucură acest aspect. Așteptăm și Căpușă să facă testul, iar dacă iese negativ va fi bine. Însă va trebui să îi integrăm rapid în colectiv, pentru că au avut o perioadă lungă în care nu au lucrat. Și, de ce nu, poate vom și conta pe ei în meciul cu FCSB”, a precizat Emil Săndoi, înaintea meciului cu FCSB.

Sursă foto:  AFC Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!