Chindia Târgoviște, duel de “foc” în campionat! Emil Săndoi: “Sperăm să obținem un rezultat bun cu Viitorul”

Publicitate

Duel de “foc” pentru Chindia Târgoviște sâmbătă seara! De la ora 19.30, la Giurgiu, dâmbovițenii întâlnesc pe Viitorul Constanța, într-un joc ce va conta pentru etapa a 13-a a campionatului.

Înaintea meciului, Chindia ocupă locul 9, cu 15 puncte, iar Viitorul se află pe 7, cu 16 puncte.

Conducerea tehnică a Chindiei speră ca Florea et comp. să obțină un rezultat bun împotriva constănțenilor pentru a continua seria rezultatelor pozitive înregistrate în ultima perioadă.

“Întâlnim o echipă foarte valoroasă, cu multe individualități. Totuși, ei vin după două înfrângeri, cu Clinceni în campionat și Dinamo în Cupă, iar noi după două rezultate pozitive, calificare cu Hermannstadt în Cupă și remiză pe terenul Astrei. Viitorul se va bate pentru play-off, cred eu. Au adus un antrenor cu experiență. Va fi un joc dificil, sperăm să obținem un rezultat bun”, a transmis antrenorul Emil Săndoi înaintea disputei, pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

Chindia nu poate miza în disputa de astăzi pe cei trei jucători împrumutați în vară de la Viitorul. Astfel, din cauza unei clauze din contract, târgoviștenii nu-i pot folosi pe Iacob, Căpușă și Dulca.

În ultimul meci dintre cele două formații, disputat la Ploiești, Chindia a devenit învingătoare, cu 2-1, grație “dublei” semnate de Cristi Neguț.

Sursă foto: Chindia Târgoviște 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!