Chindia Târgoviște, “dublă” infernală cu Universitatea Craiova. Marcel Ghergu: “Întâlnim un adversar extrem de puternic și schimbat în bine”

Chindia Târgoviște se pregătește pentru o “dublă” importantă cu Universitatea Craiova. Sâmbătă, 27 februarie, de la ora 20.00, roș-albaștrii vor înfrunta oltenii într-un joc din campionat, ce va conta pentru etapa a 25-a. Trei zile mai târziu , pe 2 martie, de la ora 20.30, dâmbovițenii vor înfrunta gruparea din Oltenia, în sferturile de finală ale Cupei României. Ambele jocuri vor avea loc pe stadionul “Municipal” din Buzău, noua “casă” a târgoviștenilor.

Ambele partide cu “juveții” se anunță infernale pentru gruparea târgovișteană, antrenată de olteanul Emil Săndoi. Conducerea administrativă a echipei dâmbovițene se așteaptă la evoluții bune din partea lui Florea et comp. în cele două meciuri. Președintele clubului, Marcel Ghergu, a precizat la Oltenia TV, că disputele cu Craiova vor fi infernale.

“Pregătim meciurile cu Universitatea Craiova cu mare atenție. Sunt niște meciuri grele pentru noi, probabil așa sunt și pentru Craiova. Nu avem o perioadă bună, dar sperăm să facem o figură frumoasă cu Universitatea. Ne-am propus de la începutul campionatului să strângem cât mai multe puncte. Au fost greșeli de arbitraj, s-a comentat foarte mult pe acest subiect. E adevărat că putem calcula punctele din acele meciuri, dar asta e. Am văzut varianta televiziunilor ca unele meciuri din etapa a 28-a să se joace înaintea celor din etapa  a 27-a. Cred că doar televiziunile agreează acest aspect. Trebuie să respectăm anumite regulamente.

E o schimbare în bine la Craiova. Apar jucătorii cu o altă atitudine, altă abordare. A schimbat și sistemul. Părerea mea, Universitatea Craiova a început să joace și este o candidată la titlu. Va fi greu cu ei, dar nu imposibil. Emil Săndoi este un antrenor foarte bun, care pregătește foarte bine un joc. E un tip conservator, mizează foarte mult pe jucătorii de bază. Avem un lot echilibrat. Cred că va folosi toți jucătorii în această dublă.

Întâlnim un adversar extrem de puternic și schimbat în bine. Sincer, la cum am arătat, ne putem declara mulțumiți, dar am fi putut avea mai multe puncte. Suntem un club mic, dar am păstrat un echilibru. În viitor, aș merge tot pe o strategie a jucătorilor tineri. La stadionul din Târgoviște merg mai greu lucrurile, deoarece sunt fonduri doar de la municipalitate. Eu aș prefera să putem evolua în acest an acolo. Ne dorim să adunăm puncte și să ne salvăm de la retrogradare, chiar dacă avem, teoretic, șanse la play-off”, a precizat Marcel Ghergu la Oltenia TV, citat de lupamea.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!