Chindia Târgoviște, din nou o nucă tare pentru FC Botoșani! Dâmbovițenii, cu un om în minus pe teren, au terminat la egalitate cu trupa lui Croitoru

Publicitate

Chindia Târgoviște a fost din nou o nucă tare pentru FC Botoșani în campionat! De această dată, dâmbovițenii nu au mai reușit să câștige în fieful moldovenilor, așa cum o făcuse în ultimele două sezoane, ci au remizat “alb”, 0-0, cu formația antrenată de Marius Croitoru.

Punctul obținut la Botoșani este unul important pentru târgovișteni, după ce în ultimele 17 minute aceștia au evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Suciu, pentru acumularea a două cartonașe galbene.

În disputa cu moldovenii, Chindia a avut șansa ei la victorie, dar Cristi Neguț, a irosit câte o ocazie importantă pe repriză. De partea cealaltă, Botoșani a fost mai periculoasă în primul mitan și a irosit câteva șanse de gol prin Kage, Sila și Ongenda.

În urma remizei de la Botoșani, Chindia continuă pe locul 10, cu 14 puncte acumulate, după 12 meciuri susținute.

Etapa viitoare, în runda cu numărul 13 a Ligii 1, Chindia va evolua, la Ploiești, în compania lui CSU Craiova.

FC Botoșani – Chindia Târgoviște 0-0

Botoșani: Pap – Braun, Racovitan, Tchakonte, Țigănașu – Târcoveanu (59 Florescu), Papa, Ongenda (83 M. Roman) – Kage (72 Lupeta), Sila, Petkovski (59 Criciuma). Antrenor: Marius Croitoru.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Iacob, Martac – Neguț, Dulca, Suciu, Corbu (90 Rouboulakos) – Șerban (90 Jipa) – Cherchez (64 A. Șerban). Antrenor: Emil Săndoi.

Sursă foto: Chindia Târgoviște

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!