Chindia Târgoviște are din nou jucător în echipa ideală a etapei! Paul Iacob, unul dintre fotbaliștii remarcați de LPF în runda cu numărul 4-a din play-off și play-out

Publicitate

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, astăzi, echipa ideală a etapei cu numărul 4 din cadrul play-off-ului și play-out-ului. Printre cei 11 jucători aleși se regăsește și Paul Iacob, apărătorul Chindiei Târgoviște.

În disputa cu Astra, pe care Chindia a încheiat-o la egalitate, 0-0, fundașul din angrenajul lui Emil Săndoi a avut parte de o evoluție bună. Folosit în faza a doua a competiției ca fundaș central, Chindia a bifat o premieră: dintre echipele care au evoluat pe durata celor șase sezoane în play-out, este singura formație care nu a primit gol în primele patru runde.

În primele patru etape ale play-out-ului, Chindia Târgoviște a dat cel puțin un jucător în “11-le” ideal al rundei.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 4-a din play-off și play-out

Mirko Pigliacelii (U. Craiova) – Rachid Bouhenna (Sepsi), Florn Bejan (Dinamo), Paul Iacob (Chindia) – Andrei Ciobanu (Viitorul), Alexandru Cicâldău (U. Craiova), Runar Mar Sigurlauugarson (CFR Cluj), Ronaldo Deaconu (Gaz Metan) – Robert Grecu (FC Argeș), Cephas Malele (FC Argeș), Ricardo Oliveira Valente (Gaz Metan).

Antrenorul etapei: Marinos Ouzounidis (U. Craiova).

Sursă foto: Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!