Chindia Târgoviște, out din Cupa României! Înfrângere dură cu FC Hermannstadt, în ultimul joc din faza grupelor

Publicitate

Înfrângere dură pentru Chindia Târgoviște, miercuri după-amiază, în Cupa României. Formația dâmbovițeană a fost depășită total de FC Hermannstadt, în ultimul joc din faza grupelor. Pe stadionul din Mediaș, târgoviștenii au fost depășiți cu scorul de 1-4, la capătul unui joc controlat în cea mai mare parte de echipa gazdă. După înfrângerea de astăzi, Chindia a fost eliminată din Cupă.

Singura reușită a Chindiei în disputa cu sibienii a fost semnată de Jipa în minutul 18. Pentru gazde, golurile au fost marcate de Buhăcianu (4), Babic (12, 49) și Iancu (32). În disputa cu gruparea din Sibiu, Chindia a folosit doar jucători care au fost folosiți mai puțin în acest sezon.

După eșecul cu Hermannstadt, echipa antrenată de Toni Petrea a terminat pe ultimul loc în Grupa D, cu doar un punct acumulat. Din această grupă, Hermannstadt și FC Argeș s-au calificat în următoarea fază a întrecerii.

Tot astăzi, în Grupa D s-au mai înregistrat următoarele rezultate: FC Argeș – CS U Craiova 2-1 și CS Ocna Mureș – Minaur Baia Mare 0-6.

La sfârșitul săptămânii, Chindia va evolua în campionat împotriva lui FCSB, într-un joc ce va conta pentru etapa a 20-a.

FC Hermannstadt – Chindia Târgoviște  4-1 (3-1)

Marcatori: Buhăcianu (4), Babic (12, 49), Iancu (32)/ Jipa (18).

Hermannstadt: Letica – Medina, Bejan, Issah, Butean – Sota, Antoche, Iancu – P. Petrescu, Buhăcianu, Babic. Rezerve: Muțiu, Opruț, Răuță, Năstăsie, Biceanu, Oroian, Balaure, Paraschiv. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Chindia: șanu – Mihaiu, Dinu, Avram, Dima – Akhmatov, Ndom, Jipa – Șerban, Cooper, Cherchez. Rezerve: Moldovan, Ioniță, Atanase, Dumitrașcu, Chamed, Zamfir, Vorobjovas, Petre. Antrenor: Toni Petrea.

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!