Chindia Târgoviște, debut cu dreptul în play-out! Dâmbovițenii au luat toate punctele cu Tunari

Publicitate

Chindia Târgoviște a debutat cu victorie în play-out-ul Ligii a 2-a. Sâmbătă, pe stadionul din Buftea, dâmbovițenii au învins pe CS Tunari, cu 3-2, la capătul unui meci extrem de disputat.

În disputa cu ilfovenii, Chindia a deschis repede scorul, prin Pesic, printr-un șut de la 12-13 metri, fără speranțe pentru portarul advers. La intrarea în prima jumătate de oră a întâlnirii, gazdele restabilesc egalitatea prin autogolul albanezului Memolla.

În finalul primei reprize iese la rampă și al doilea croat din lotul lui Diego Longo. După ce Matiș țintește bara, Zivkovic urcă scorul la 2-1 în favorea târgoviștenilor. La scurt timp după intrarea în ultima jumătate de oră a meciului, Tunari egalează din nou situația pe tabelă, prin Adrian Petre.

Cu 17 minute înainte de final, croatul Zivkovic își arată din nou colții și realizează „dubla”, marcând un nou gol pentru Chindia, după ce, cu puține secunde înainte Matiș trimisese încă o dată mingea în bară.

După succesul de astăzi, Chindia ajunge la 31 de puncte acumulate în actuala stagiune a Ligii a 2-a. Etapa viitoare, acasă, dâmbovițenii vor evolua în compania Concordiei Chiajna.

CS Tunari – Chindia Târgoviște  2-3 (1-2)

Marcatori: Memolla (29-autogol), A. Petre (61)/ Pesic (4), Zivkovic (44, 73).

Tunari: Isvoranu – Wiktorski, Leca, Sima, Plumbuitu – Bobea, V. Constantin, Mitrică, Sin – Ivanovski, Trică. Rezerve: Mărgărit, Giafer, Borcea, Petre, Barfa, Ene, D.Gheorghe, I.Lucian, Melniciuc. Antrenor: Dan Alexa.

Chindia: Popescu – Albu, Ioniță, Cristea, Plămadă – Memolla, Bogaciuc, Matiș, Pesic – Moldoveanu, Zivkovic
Rezerve: Contra –  Tache,  Petre, Iorga, Boțogan, Romeo, Mi. Popa, C. Dinu. Antrenor: Diego Longo

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!