Chindia Târgoviște a dat recital cu Balotești

Publicitate

Chindia Târgoviște impresionează de la un meci la altul în acest sezon. Roș-albaștrii au făcut spectacol și în această după-amiază și au depășit pe CS Balotești, cu 4-1, într-un joc ce a contat pentru etapa a 16-a a campionatului. Pe teren propriu, în fața a aproximativ 1 000 de spectatori, târgoviștenii și-au asigurat repede toată zestrea de puncte cu ilfovenii.

Cherchez a deschis scorul în primul minut de joc, iar până în minutul 16, Ciobotariu și Honciu l-au dus la unul de neprentare. Căpitanul Honciu a marcat dintr-un penalty, obținut de Neguț, la un contact cu Mirescu. Pe final de repriză, ilfovenii au redus din diferență prin Nica, după ce Ispas ia “făcut” cadou o minge pe nepusă masă. În actul secund, Chindia a mai marcat o dată prin Neguț (59), jucător ce a stabilit scorul final al întâlnirii. Echipa lui Nicu Croitoru au mai avut și alte posibilități de a “perfora” poarta lui Iordan, dar Neicuțescu și C. Stoica nu s-au aflat în zi de grație. După cea de-a zecea victorie din campionat, Chindia a rămas tot pe locul al treilea, la trei puncte în sptele noului lider AFC Hermannstadt și la două lungimi distanță de Dunărea Călărași, ocupanta locul secund. Sâmbătă, în deplasare, târgoviștenii vor înfrunta pe CS Afumați, o altă grupare din Ilfov, care se poziționează pe locul 5.

Chindia Târgoviște – CS Balotești    4-1  (3-1)

Marcatori: Chechez (1), Ciobotariu (10), Honciu (16-pen), Neguț (59)/ Nica (45).

Chindia: I. Popescu – Ciobotariu, Vătavu (70 Acasandrei), Ispas (46 Dumitrașcu), Martac – Neguț, L. Mihai, Honciu, C. Stoica – Cherchez (61 Bâtfoi), Neicuțescu. Antrenor: Nicu Croitoru.

Balotești: Iordan – Neagu, Flămânzeanu, Marciuc, Mirescu (26 Filip) – Pătrașcu, Coman, Ciubuc (67 Paraschiv), Hurdubei – Nica, Ioniță (55 Goșnea). Antrenor: Emil Stanca.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!