Chindia Târgoviște a căzut pe loc de baraj după eșecul cu Dinamo! Emil Săndoi: “Poziția în care suntem este una delicată”

Publicitate

Chindia Târgoviște nu se simte deloc bine în play-out! Vineri seara, roș-albaștrii au bifat a doua înfrângere consecutivă în noua fază a campionatului și a căzut pe loc de baraj pentru menținerea în prima ligă.

După eșecul cu Dinamo, antrenorul Emil Săndoi a recunoscut că echipa sa se află într-o situație extrem de delicată.

“În ultima perioadă nu ne priesc meciurile cu Dinamo. Îmi amintesc că și în «Ștefan cel Mare» am ratat penalty, am avut și bară, dar am pierdut 0-1. Astăzi, din păcate, am pierdut 0-2.

Este pentru prima dată când suntem pe locuri de baraj și este clar că este o presiune care îi apasă și pe jucători. Îmi pare rău că am început să facem cadouri de nedescris, greu de explicat. Eu cred că azi a fost un meci pe care noi l-am dominat, ocaziile mai mari au fost de partea noastră, am avut și șuturi spre poartă, dar din păcate facem greșeli impardonabile, așa cum am făcut și la Mioveni.

Poziția în care suntem este una delicată. Mai sunt etape până la sfârșit și sunt sigur că se va juca până la ultimul fluier.

Va trebui să stăm și să analizăm greșelile pe care le-am făcut și după să vedem cum le remediem. Trebuie să fim mai inspirați la finalizare, să reușim să dăm gol. Jocurile cu Clinceni și Mediaș nu sunt câștigate. Totul se joacă!”, a transmis Emil Săndoi, după eșecul cu Dinamo.

După trei meciuri jucate în play-out, Chindia ocupă locul 7, cu 19 puncte acumulate.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!