Chindia Târgoviște, în căutarea primei victorii! Duminică, duel cu Dinamo București

Publicitate

Chindia Târgoviște caută prima victorie în campionat la sfârșitul acestei săptămâni. Duminică seara, de la ora 19.00, la Buzău, dâmbovițenii vor întâlni pe Dinamo București, într-un joc ce va conta pentru etapa a 4-a.

După ce nu au găsit gustul victoriei în primele trei runde, roș-albaștrii speră să spargă gheața împotriva formației din capitală, care are deja două victorii în acest sezon. Conducerea tehnică a Chindiei își dorește ca Florea et comp., să fie mult mai inspirați în fața porții adverse, în comparație cu ce s-a putut vedea în debutul sezonului.

“Întâlnim o formație care a surprins prin rezultatele obținute în acest start de campionat. Totuși, până când se așează lucrurile, clasamentul poate este puțin denaturat. Contează multe, programul, cum intră echipa în ritm, cum se adaptează jucătorii noi, ce accidentări sunt. Legat de acest aspect, după meciul de la Cluj au apărut probleme medicale la Neguț și la Suciu. Nouă ne-a lipsit șansa în cele trei meciuri pe care le-am jucat.

Dinamo este o echipă cu multă calitate individuală, chiar dacă acolo sunt mulți jucători tineri. Va trebui să păstrăm aceeași disciplină tactică pe care am demonstrat-o în sezonul trecut și să nu mai facem greșeli, să fim mai inspirați la finalizare și atunci cred că lucrurile vor intra pe făgașul normal”, a precizat antrenorul Emil Săndoi, pentru site-ul Chindiei Târgoviște.

În primele trei etape, Chindia a înregistrat o remiză și două înfrângeri,  iar Dinamo a bifat doua succese si un eșec.

Sursă foto: Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!