Chindia Târgoviște caută primul succes în acest an! Marco Dulca: „Sper să jucăm bine și să ne întoarcem acasă cu o victorie de la Ploiești”

Publicitate

Chindia Târgoviște atacă sâmbătă după-amiază prima victorie din acest an. De la ora 17.00, pe arena „Ilie Oană” din Ploiești, dâmbovițenii vor înfrunta pe Petrolul Ploiești, într-un joc ce va conta pentru etapa a 23-a. Disputa se anunță una infernală pentru elevii lui Toni Petrea.

Târgoviștenii țintesc un rezultat pozitiv la Ploiești pentru a mai face un pas în clasament. Aceștia sunt încrezători că pot obține toate punctele în fieful „lupilor”.

“Ne așteaptă un meci foarte greu, la fel ca și cele care vor urma. Sper să jucăm bine și să ne întoarcem acasă cu victorie. Mă bucur că am revenit cu bine, încerc să ajut echipa cât pot de mult. Am găsit un grup unit, un plus foarte mare este Mister, antrenorul nostru. Au venit și câțiva jucători despre care cred că ne vor ajuta în partea a doua campionatului. Așteptăm suporterii alături de noi mâine, să vină și să ne susțină”, a precizat mijlocașul Marco Dulca, înaintea disputei cu Petrolul.

Înaintea jocului cu Petrolul, Chindia ocupă locul 14, cu 21 de puncte. De partea cealaltă, Petrolul se află 7, cu 30 de puncte. În meciul tur, victorioasă a devenit Petrolul cu 3-2.

M.I.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!