Chindia Târgoviște caută prima victorie în play-out! Emil Săndoi:”Am rămas datori la capitolul rezultate”

Publicitate

Chindia Târgoviște și Dinamo București se întâlnesc în această seară în campionat, de la ora 20.30, pe arena “Ilie Oană” din Ploiești. Disputa dintre cele două formații va conta pentru etapa a 3-a a play-out-ului

Echipa antrenată de Emil Săndoi caută împotriva bucureștenilor prima victorie din play-out, după ce în primele două runde au înregistrat o remiză și o înfrângere.

Înaintea jocului cu Dinamo, staff-ul tehnic de lângă Turn a transmis că echipa târgovișteană are mare nevoie de un succes cu Dinamo, după ce în ultima perioadă a rămas datoare la capitolul puncte câștigate.

“Am încercat să profităm de această perioadă pentru a pune la punct anumite probleme pe care le-am avut în ultimul timp. Trebuie să recunoaștem că am cam rămas datori la capitolul rezultate, dacă vorbim despre primele meciuri disputate în play-out.

Suntem conștienți că toate meciurile pe care le vom disputa în continuare vor fi foarte grele. Fiecare echipă va încerca să se agațe de orice pentru a își reabilita situația. Avem mare nevoie de victorie mâine!”, a precizat Emil Săndoi pentru site-ul clubului târgoviștean, înaintea jocului cu Dinamo.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!