Chindia Târgoviște caută o nouă victorie în campionat! Emil Săndoi: “Suntem într-un moment bun și trebuie să continuăm pe această linie”

Publicitate

Chindia Târgoviște vrea o nouă victorie în campionat! După succesul cu Farul Constanța  (1-0), roș-albaștrii și-au propus să facă o nouă victimă în campionat. Astăzi, de la ora 15.00, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, târgoviștenii întâlnesc pe FC Argeș, într-un  joc ce contează pentru etapa a 25-a. Elevii lui Emil Săndoi țintesc toate cele trei puncte pentru atinge a doua victorie din acest an și pentru a mai strânge ceva “zestre” în clasament.

Meciul cu piteștenii se anunță unul dificil pentru dâmbovițeni, atâta timp cât argeșenii își doresc accesul în play-off. Conducerea tehnică a Chindiei speră ca Iacob et comp. să arată din nou determinare maximă pentru ca la final roș-albaștrii să obțină un rezultat bun.

“Venim după patru jocuri consecutive în care nu am primit gol, contabilizând aici și victoria cu Clinceni, din decembrie. Orice punct acumulat este deosebit de important. Va fi o luptă dârză miercuri. Suntem într-un moment bun și trebuie să continuăm pe această linie.

Cred că cei de la FC Argeș și-au făcut singuri misiunea grea cu Academica. Probabil au gândit jocul de altă manieră, au menajat o serie de jucători de bază. Cu cele trei puncte s-au apropiat de zona play-off-ului”, a transmis antrenorul Emil Săndoi înaintea jocului cu piteștenii pentru site-ul clubului târgoviștean.

Tehnicianul Chindiei a lăsat de înțeles că noile achiziții s-au integrat destul de bine în rândul grupării târgoviștene.

“Mă bucur pentru băieții noștri, cred că am gestionat foarte bine jocul cu Farul. Am avut răbdare și până la urmă am fost răsplătiți. A fost un meci greu, până la urmă e important că am reușit să câștigăm toate cele trei puncte.

Au jucat ok și Passaglia, și Butean, și Chuncukov, cu evoluții în nota echipei. Unii dintre ei aveau doar câteva zile de când erau în colectivul nostru. S-au adaptat rapid, au dat dovadă de inteligență în joc, au fost niște plusuri pentru echipă. La acest capitol vreau să îl remarc și pe Pițian, care s-a reintegrat foarte repede, știe ce are de făcut pe teren”.

Înaintea jocului de astăzi, Chindia ocupă locul 11, cu 27 de puncte, iar FC Argeș se află pe 8, cu 34 de puncte. În tur, disputa dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!