Chindia Târgoviște, campioană județeană la juniori E! Puştii lui Septimiu Burtescu au fost invincibili. “Este o generație bună de copii”

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște a devenit noua campioană a Dâmboviței la Under 11. Formația antrenată de Septimiu Burtescu a câștigat campionatul județean dedicat juniorilor E după un parcurs ireproșabil, obținând 16 victorii, din tot atâtea jocuri. La sfârșitul săptămânii trecute, puștii Chindiei au încheiat sezonul în stil de mari campioni, învingând Olimpici Ulmii, cu neverosimil 20-0.

Echipa de pe “Eugen Popescu” a devenit campioană cu un total de 48 de puncte, iar podiumul competiției a fost completat de Kinder Târgoviște (42 p) și Progresul Găesti (36). Cum a devenit noua campioană a Dâmboviței, Chindia va reprezenta județul la turneul zonal la acest nivel. Echipa antrenată de Septimiu Burtescu reprezintă singura grupă de juniori din cadrul clubului Chindia care a intrat în acest sezon în posesia unui titlu de campioni. “Suntem bucuroși că am devenit campioni. Este o generație bună de copii care poate face o figură frumoasă în etapă de zonă a Campionatului Național U11. Am încredere deplină în acești puști și sperăm să ne calificăm la turneul final”, ne-a declarat Septimiu Burtescu.

Stadionul “Eugen Popescu”, gazdă pentru jocurile seriei a 4-a a turneului zonal

Micuții fotbaliști roș-albaștrii vor face din grupa a 4-a a turneului zonal, iar meciurile din această serie vor fi găzduite de stadionul “Eugen Popescu” din Târgoviște, în perioada 25-26 mai. Alături de Chindia, în această serie se mai regăsesc ACSM Codlea (Brașov), Pro Junior Craiova (Dolj), Petrolul 52 (Prahova), AFC Metalul Buzău, Viitorul Argeș și Young Steaua (București). Puștii dâmbovițeni fac parte din grupa A, a seriei 4, avându-i ca adversari pe Codlea, Craiova și Petrolul 52. Debutul elevilor lui Burtescu la turneul zonal va avea loc sâmbătă, în compania lui Pro Junior Craiova, de la ora 11.00. De asemenea, al doilea joc îl va disputa tot sâmbătă, de la ora 17.00, împotriva celor de la Codlea. În schimb, duminică, dâmbovițeni vor juca de ora 10.00 în compania Petrolului 95. Pe de altă parte, finala seriei a 4-a va avea loc tot pe 26 mai, de la ora 18.00. Pentru acest sezon echipa U11 a Chindiei a avut în componență următorii jucători: Andrei Ion, Alexandru Becheanu, Luca Ion, Cosmin Bogatu, Alexandru Militaru, Antonio Filip, Eric Călugăreanu, Eduard Stoian, George Ibănescu, Daniel Nicolae, Alexandru Costache, Victor Parva, Andrei Neagu, Andrei Cocoșatu, Darius Frățiloiu, Răzvan Bozieru, Alexandru Luca, Iustin Oprea, Fabian Penică și Robert Hrișcă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!