Chindia Târgoviște, în cădere liberă! Fără replică în duelul cu FC Argeș. Un suporter piteștean, preluat de ambulanță | GALERIE FOTO

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște se află în picaj liber! Gruparea de pe “Eugen Popescu” nu se mai regăsește și a ajuns la a doua înfrângere consecutivă. După eșecul de la Brăila (0-1), ieri după-amiază, elevii lui Nicu Croitoru au avut parte de o nouă evoluție modestă și-au cedat, lângă Turnul Chindiei, în disputa cu FC Argeș, cu 2-4, la capătul unui meci nebun.

Târgoviștenii au început duelul cu “vulturii violeți” legați la șireturi, iar imediat după fluierul arbitrului, Raul Costin a deschis scorul, ducând Argeșul în avantaj pe tabelă, printr-un șut expediat la rădăcina barei. Jocul fără vlagă al dâmbovițenilor fac din aceștia să se apropie sporadic de poarta lui O. Popescu. În schimb, pe final de repriză, și încurajați frenetic de suporterii veniți de la Pitești, elevii lui Emil Săndoi pun din nou Chindia la pământ. Cu largul concurs al portarului Meilă, Cătălin Stan a ridicat scorul la 2-0, după ce a înscris printr-o lovitură de cap, sub transversală. Reluarea jocului aduce echipa târgovișteană mai activă pe teren, iar Cherchez reduce din handicap, înscriind dintr-un penalty (49), obținut de Florea, după ce a fost lovit de Oancea.  La intrarea în ultima jumătate de oră a jocului, piteștenii lovesc din nou Chindia și punctează prin Buhăescu, dintr-o lovitură de penalitate, obținută de Tofan, în urma unui contact în careu cu Vătavu.  Cum jocul a crescut în intensitate, târgoviștenii nu se lasă nici ei mai prejos și mai reduc o dată din diferență prin golgheterul Cherchez, la capătul unui assist marca L. Mihai (70). Finalul jocului aparține în totalitate Argeșului, care mai înscrie o dată prin Năstăsie (76), dintr-un penalty, obținut de Oancea, fiind talonat neregulamentar de Dumitrașcu. A doua înfrângere consecutivă suferită de Chindia a dus Argeșul să amenințe tot mai mult locul 3 al târgoviștenilor din clasament. Aflați la șase puncte în fața piteștenilor, trupa lui Nicu Croitoru va tremura serios până la finalul campionatului pentru locul de baraj… pentru că de promovare directă nu se mai poate vorbi deloc lângă Turnul Chindiei.

Președintele Marcel Ghergu luat la bani mărunți de spectatori

Finalul de meci l-a găsit negru de supărare pe Marcel Ghergu, președintele Chindiei Târgoviște. La coborârea din tribuna pricipală, spectorii prezenți pe “Eugen Popescu” l-au luat la bani mărunți pe conducătorul roș-albaștrilor reproșându-i cea de-a doua înfrângere consecutivă, dar și că Nicu Croitoru nu este un antrenor care poate duce echipa Liga I. “Domnule președinte nu se mai poate așa. Vă bateți joc de noi, iar Nicu Croitoru trebuie schimbat. Am trecut peste eșecul cu Brăila, dar nu putem trece cu vederea și înfrângerea cu Argeșul”, i-au reproșat spectatorii lui Marcel Ghergu. Mai mult de atât, imediat după ultimul fluier al arbitrului mai mulți spectatori au strigat demisia lui Nicu Croitoru.

Un suporter piteștean luat de ambulanță după ce a picat din tribună

Disputa dintre Chindia și FC Argeș a fost extrem de tensionată în tribune. Încă din startul jocului, forțele de ordine au trebuit să intervină prompt, după ce în rândul fanilor piteștenii se încinseseră la maximum hameiul. Imediat, după deschiderea scorului, unul dintre suporterii argeșeni a intrat pe mâna medicilor, după ce a picat din tribună. În schimb, pe parcursul jocului, mai mulți fani au fost luați de jandarmi și duși în dube, din cauza incidentelor repetate pe care aceștia le provocau.

Chindia Târgoviște – FC Argeș    2-4 (0-2)

Marcatori: Cherchez (49-pen, 70)/ R. Costin (1), C. Stan (40), Buhăescu (61 pen), Năstăsie (76 –pen).

Chindia: Meilă (46 Aioani) – Martac, Vătavu, Ciobotariu, Dumitrașcu – Nisipeanu (46 Neguț), Rogoveanu, L. Mihai, C. Stoica (71 Licu) – Florea, Cherchez. Antrenor: Nicu Croitoru.

FC Argeș: O. Popescu – Oancea (90+2 Barbu), Cotigă, Vișa, Șerbănică – C. Stan, I. Șerban (74 Panait), R. Costin, Năstăsie – Tofan, Buhăescu (88 Nilă). Antrenor: Emil Săndoi.

Sursă foto: Gabriela Neacșu

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!