Chindia Târgoviște a bifat a patra achiziție a iernii! Lângă Turnul Chindiei mai este așteptat un jucător cu experiență în Superligă

Publicitate

Chindia Târgoviște a mai bifat un transfer în această iarnă! Cu puține zile înainte de reluarea campionatului, formația dâmbovițeană a obținut semnătura mijlocașului Samuel Șanta, care a evoluat ultima dată la CS Minerul Ocna Dej, componentă a Ligii a 3-a. Tânărul jucător l-a convins pe antrenorul Diego Longo după ce a avut parte evoluții apreciabile în meciurile amicale cu SR Brașov și CSM Slatina, când formația dâmbovițeană s-a impus de fiecare dată.

„Bine ai venit, Samuel Șanta! Echipa la care a mai jucat CS Minerul 1947 Ocna Dej. Mult succes, Samuel”, reprezintă scurta prezentare făcută de Chindia noului jucător.

Samuel Șanta este a patra achiziție făcută de Chindia în această iarnă după albanezul Hysen Memolla (fundaș – Egnatia Rrogozhine), Răzvan Iorga (mijlocaș – Kids Tâmpa Brașov) și Mario Contra (portar – CSM Reșița).

Conducerea clubului târgoviștean a anunțat că nu se va opri aici campania de achiziții din această iarnă. La echipă fiind așteptat un echipă cu experiență în prima ligă.

„Suntem în negocieri extrem de avansate cu un jucător. Este un fotbalist cu experiență și pe profilul nostru. E un jucător care a evoluat în prima ligă din România, dar și în prima ligă din alte două-trei țări. Este un jucător care poate să vină și să joace 90 de minute. Se află într-o formă fizică foarte bună. În urmă cu două săptămâni a evoluat tot meciul la fosta sa echipă, la care a terminat contractul. Și nu, nu este din România”, a precizat Gabriel Boriga, președintele clubului târgoviștean.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!