Chindia Târgoviște atacă victoria cu CSM Alexandria pentru a rămâne în lupta pentru play-off! ,,Vrem cu toate forțele cele trei puncte”

Publicitate

Chindia Târgoviste este decisă să obțină o nouă victorie în campionat pentru a rămâne în lupta pentru play-off-ul Ligii a 2-a. În penultima etapă a sezonului regulat, dâmbovițenii țintesc cucerirea celor trei puncte în partida cu CSM Alexandria.

Disputa dintre cele două formații este găzduită de stadionul ,,Eugen Popescu”, astăzi, de la ora 11.00.

Conducerea tehnică a Chindiei este optimistă înaintea duelului cu teleormănenii. Antrenorul Diego Longo consideră că elevii săi pot obține toată zestrea de puncte pusă în joc.

,,Un meci extrem de important pentru noi, nici nu contează adversarul, mai mult contează motivația noastră și atitudinea noastră. Vrem cu toate forțele noastre să aducem aceste 3 puncte foarte importante, încă mai avem șanse la play-off. Vă așteptăm mâine la stadion pentru a sărbători împreună!”, a transmis tehnicianul Chindiei.

Încrezători într-un succes sunt și jucătorii Chindiei Târgoviștei, care nu concep un alt rezultat în afara victoriei.

,,Ne așteaptă o partidă grea, cu un adversar motivat, care are nevoie de puncte și va veni să lase totul pe teren, dar totul este în mâinile noastre să câștigăm, că să obținem cele 3 puncte”, a transmis moldoveanul Victor Bogaciuc, completat de atacantul Ivan Pesic.

,,Pentru noi este un joc foarte important pentru că trebuie să câstigăm. Avem șanse să ajungem în Play- off și până când există șanse vom lupta pentru asta. Vreau să invit oamenii în număr cât mai mare să vină la stadion și să ne susțină”.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!