Chindia Târgoviște atacă toată zestrea de puncte cu FC Vountari! Emil Săndoi: “Obiectivul este să câștigăm acest meci”

Chindia Târgoviște dispută luni după-amiază penultimul meci din sezonul regular al Ligii 1. Pe arena din Buzău, de la ora 17.30, dâmbovițenii întâlnesc pe FC Voluntari, într-un joc în care este vizată toată zestrea de puncte pentru a se mai putea spera la accederea în play-off.

Meciul se anunță unul greu pentru roș-albaștrii, după ce ilfovenii au arătat în ultima perioadă că este o echipă în formă. Chiar dacă jocul va fi unul dificil pentru târgovișteni, aceștia vor merge doar pe cartea victoriei cu FC Voluntari.

“Știm că ne așteaptă o partidă grea. Ne gândim și că toate aceste puncte se vor înjumătăți. Întâlnim o echipă care era în formă înaintea întreruperii campionatului, cu rezultate surprinzătoare în ultima vreme, trei victorii și o remiză. Obiectivul nostru este să câștigăm acest meci”, a precizat antrenorul Emil Săndoi, pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean, înaintea partidei cu ilfovenii.

În meciul tur, Chindia a trecut de Voluntari cu 2-0, grație reușitelor semnate de Popa și Florea. Cu două etape înainte de final, Chindia se află pe locul 9, cu 36 de puncte, iar Voluntari pe 12, cu 31 de puncte.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!