Chindia Târgoviște ar putea pierde unul dintre cei mai importanți jucători! Daniel Popa, foarte aproape de un transfer în Tanzania

Publicitate

Chindia Târgoviște ar putea pierde în perioada următoare unul dintre cei mai importanți jucători din lot. Atacantul Daniel Popa (26 ani) se află foarte aproape de un transfer la Simba FC, reprezentantă a primului eșalon din Tanzania. Informația a fost publicată, joi, de site-ul kickoff.com, din Africa de Sud. Oficialii clubului târgoviștean nu știu nimic despre o eventuală plecarea a jucătorului în Tanzania.

„Vă spun că eu nu știu nimic, mi-ar fi spus, m-ar fi întrebat. Dacă vine o ofertă bună, ce să facem, să-l ținem cu forța? Este fals că s-au înțeles cluburile”, a precizat Marcel Ghergu, președintele Chindiei Târgoviște, la Digi Sport.

Simba SC este campioana ultimelor patru ediții ale campionatului Tanzaniei și ar urma să joace în noua ediție a Ligii Campionilor Africii.

Până acum, “Popică” a evoluat la Chindia Târgoviște, Dinamo București, FC Botoșani, FCM Târgoviște și Atletic Fieni. În prezent, atacantul dâmbovițean este cotat de Transfermarkt la 550 000 de euro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!