Chindia Târgoviște, aproape de Liga1! Ce spune „decarul” Liviu Mihai. “Muncim până în ultimul minut și Dumnezeu ne-a răsplătit”

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște se află foarte aproape de cea mai importantă performanță din istoria recentă a clubului: promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc. Cu cinci etape înainte de finalul campionatului, jucătorii de pe “Eugen Popescu” sunt conștienți că trebuie să continue parcursul bun din ultima perioadă pentru a fi siguri de urcarea în Liga 1.

“Decarul” Liviu Mihai consideră că munca depusă de-alungul sezonul reprezintă principalul secret al Chindiei pentru care se află pe a doua poziție a podiumului. “Suntem o echipă muncitoare, ne dorim foarte mult și ne-am propus să promovăm, muncim până în ultimul minut și Dumnezeu ne-a răsplătit. Suntem la cinci meciuri de promovare, nu ne gândim ce este în spatele nostru. Important e că depindem de noi, sincer, nu ne interesează ce fac ceilalți”, a transmis mijlocașul pentru Digi Sport, după jocul cu Sportul Snagov. În acest sezon, Liviu Mihai este al doilea golgheter al Chindiei, cu 12 goluri marcate, după Cristi Cherchez (14), dar la egalitate cu colegul său din linia mediană Cristi Neguț. Cu cinci etape înainte de final, Chindia ocupă locul 2 în eșalonul secund, cu 73 de puncte. În fața acesteia se află Academica Clinceni, formație ce a acumulat 76 de puncte. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, Chindia va înfrunta pe CS Balotești, ocupanta locului 19.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!