Chindia Târgoviște, adversar tare în Play-off-ul Cupei României! Duel cu echipa care a eliminat Flacăra Moreni în turul 3

Sursă foto: Facebook Chindia Târgoviște
Publicitate

Chindia Târgoviște și-a aflat, vineri după-amiază, adversarul din Play-off-ul Cupei României. În această fază a competiției, dâmbovițeni vor da peste CSA Steaua București, echipă ce a eliminat-o pe Flacăra Moreni în turul 3.

Meciurile din play-off vor avea loc e 28 septembrie, cu începere de la ora 16.30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, “Organizarea şi programarea Cupei României”. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

În cazul în care jocurile din Cupa României Betano urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!