Chindia Târgovişte a transferat un fotbalist care a făcut junioratul la Espanyol Barcelona. În lot se află şi un jucător din Burkina Faso

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște continuă să achiziționeze jucători pe bandă rulantă în această perioadă. Ultimul jucător sosit în angrenajul condus de Viorel Moldovan este portarul Dinu Moldovan (29 ani), care a activat ultima dată la ACS Poli Timișoara. Până să evolueze la gruparea din Banat, acesta a mai jucat la FC Voluntari, Astra, U. Cluj, Ponferradina (Spania) și Espanyol (Spania), unde la ultima echipă a făcut și junioratul. După achiționarea lui Moldovan, concurența pentru postul de portar la Chindia a devenit extrem de accerbă. La plecarea în cantonamentul de la Brașov, lotul roș-albastru cuprinde trei portari: Marian Aioani, Dinu Moldovan și Iustin Popescu. În schimb, formația dâmbovițeană a decis să renunțe la serviciile lui Teodor Meilă. De asemenea, începând de la sfârșitul săptămânii trecute noul antrenor cu portarii a devenit Dumitru Hotoboc, care -ia luat locul lui Gheorghe Păsărică. În ultima  parte a sezonului trecut acesta s-a aflat în angrenajul divizionarei B FC Argeș. În cariera de fotbalist, Hotoboc a apărăt porțile echipelor Politehnica Timișoara, Jiul Petroșani, Steaua București, FC Argeș, Prefabricate Modelu, Minerul Lupeni, Universitatea Craiova și CS Turnu Severin.

Alte achiziții făcute în această vară de Chindia sunt: Bic, Burlacu (ambii CS U Craiova), Voduț (Beitar Jerusalem), Benga (Septembvri Sofia), Cucu (Dunărea Călărași) și Yameogo (Zimbru Chișinău).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!