Chindia Târgoviște a terminat la egalitate amicalul cu ilfovenii de la Concordia Chiajna

Sursă foto: Facebook AFC Chindia Târgoviște/ Răzvan Păsărică
Publicitate

Chindia Târgoviște a încheiat la egalitate, 2-2, meciul amical cu Concordia Chiajna, disputat pe arena „Eugen Popescu”. Acesta a fost unul dintre ultimele teste de verificare susținute de elevii lui Diego Longo în această iarnă.

Târgoviștenii au început partida în forță și au deschis scorul prin Plămadă (4). Concordia nu s-a lăsat nici ea mai prejos, iar la jumătatea primei reprize a restabilit egalitatea pe tabelă prin Tucaliuc. Peste alte zece minute, ilfovenii și-au arătat din nou superioritatea au preluat conducerea, după golul marcat de Gogescu. Cu patru minute înainte de final, Chindia a restabilit și ea echilibrul pe tabelă, prin Fedele, care a înscris din penalty.

Pentru partida cu Chiajna, antrenorul Diego Longo a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din I. Popescu – R. Romeo, Plămadă, Memolla, Albu – Boțogan, Fedele, Matiș, Ursu – Cojocaru, Zivkovic. Pe durata actului secund, la Chindia au mai intrat Dinu, Tache, Moldoveanu, Bogaciuc, Ioniță, Iorga și Anișorac.

Sâmbătă viitoare, pe 17 februarie, Chindia Târgoviște va evolua împotriva lui CSM Slatina, în ultimul test de verificare.

În primul meci oficial din acest, programat în week-end-ul 23-25 februarie, Chindia va da peste Metaloglobus, la Târgoviște.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!