Chindia Târgovişte a câştigat amicalul cu FK Csikszereda. Viorel Moldovan a folosit şi un fotbalist cu meciuri în Champions League şi Europa League

Publicitate
Distribuie

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște a încheiat în forță cel de-al treilea amical programat în perioada de pregătire. Ieri după-amiază, roș-albaștrii s-au descătușat și au învins divizionara B FK Csikszereda, cu scorul de 2-0. Jocul dintre cele două formații s-a desfășurat pe arena “Carpați”, iar golurile Chindiei au fost marcate de Rață (40) și Leca (90). În disputa cu Csikszereda, formația târgovișteană a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Popescu – Martac, Leca, Benga, Ioniță – Șerban, Rață, Bic, Burlacu – Voduț, Cherchez, iar pe parcursul meciului antrenorul Viorel Moldovan a mai apelat la D. Moldovan, Yameogo, Neguț, Neicuțescu și Filip Mitrovic, ultimul fiind un fundaș central în vârstă de 25 de ani, ce a jucat ultima dată la FK Tyumen. Mitrovici a evoluat în cariera sa şi în două meciuri din preliminariile Champions League şi 12 în preliminariile Europa League.

În această perioadă, Chindia efectuează un cantonament centralizat la Brașov, iar întoarcerea la Târgoviște a roș-albaștrilor va avea loc pe 5 iulie. În primele două meciuri, dâmbovițenii au trecut cu 3-1 de Academica Clinceni și au pierdut cu același scor disputa cu Viitorul Constanța. Sâmbătă, în al patrulea test de verificare, Chindia va da piept tot la Brașov, de la ora 18.00, cu Petrolul Ploiești.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!