Chindia Tâgoviște se duelează cu “lupii” de la Petrolul Ploiești, într-un nou test de verificare

Publicitate

Chindia Târgoviște se pregătește de un nou meci amical. Mâine, de la ora 11.00, la Strejnic, dâmbovițenii se vor duela cu “lupii” de la Petrolul Ploiești, în cel de-al cincilea test de verificare programat în această vară. Tot mâine, târgoviștenii vor încheia cantonamentul centralizat de la Săcele.

Miercuri, în al patrulea amical, roș-albaștrii au remizat, 0-0, cu FK Csikszereda. În disputa cu harghitenii, tehnicianul Emil Săndoi a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Căbuz – Martac, Celea, Ioniță, Rumbullaku – Atanase, Suciu, Zamfir, Kocic – Matiș, Cherchez. Pe parcursul jocului, tehnicianul oltean, a apelat la toți jucătorii din lotul deplasat în cantonamentul de la Săcele.

Până la disputa cu Csikszereda, târgoviștenii au mai susținut alte alte trei jocuri amicale: 0-1 cu Academica Clinceni, 2-1 cu Farul Constanța și 1-3 cu FCSB.

Foarte probabil, partida cu Petrolul Ploiești ar putea fi ultimul amical pe care îl susțin târgoviștenii în această vară.

Duminică, 18 iulie, de la ora 21,30, în deplasare, Chindia va înfrunta pe Rapid București, în prima etapă a noului campionat.

Sursă foto: Chindia Târgoviște/Răzvan Păsărică/ SportPictures

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!