Chindia strălucește! Victorie clară cu CS Mioveni. Trupa lui Nicu Croitoru este tot mai aproape de liderul Ligii a 2-a | GALERIE FOTO

Publicitate

Chindia Târgoviște continuă să arate excelent în Liga a 2-a! Jucătorii de pe “Eugen Popescu” au ajuns în această după-amiază la cea de-a noua victorie în campionat, după ce au dat de pământ cu CS Mioveni, pe teren propriu.

Elevii lui Nicu Croitoru au trecut de argeșeni cu 3-0, iar categoricul succes a fost bifat în prima repriză, când Liviu Mihai et comp. au jucat la turație maximă. Într-o dispută dominată total de dâmbovițeni, Neicuțescu a realizat “dubla” (6, 34), iar Tirică și-a înscris în propria poartă (22). Fără doar și poate, Neicuțescu, jucător adus în vară de la Dinamo București, a fost omul meciului de lângă Turnul Chindiei, dar și un atacant pe care gruparea dâmbovițeană se poate baza în orice moment. Echipa dâmbovițeană a avut posibilitatea de a obține o victorie și mai categorică, dar Pencea a trimis mingea în bară (54), iar Neicuțescu (11), L. Mihai (19), Neguț (63) și Nisipeanu (72) s-au jucat cu ocaziile de gol la poarta lui Croitoru. După succesul cu Mioveni, Chindia își prelungește seria perfectă de rezultate pozitive, începută după eșecul de la Oradea. Imediat, după jocul cu Luceafărul pierdut cu 1-2, Chindia a mers ceas obținând rezultate bune, atât în campionat, cât și în Cupa României, unde s-a calificat în optimi. Punctele obținute cu Mioveni consolidează locul târgoviștenilor pe ultima treaptă a podiumului, dar în același timp o apropie la două lungimi de Dunărea Călărași, ocupanta locului doi și la trei de liderul AFC Hermannstadt. Etapa viitoare, în deplasare, Chindia are parte de un meci infernal, întâlnind liderul sibian AFC Hermannstadt.

Chindia Târgoviște – CS Mioveni 3-0 (3-0)
Marcatori: Neicuțescu (6, 34), Tirică (22 –autogol).
Chindia: Popescu – Martac, Vătavu, Ispas, Dumitrașcu – C. Matei (65 Ciobotariu), Pencea, L. Mihai, C. Stoica – Neguț (74 Bâtfoi), Neicuțescu (65 Nisipeanu). Antrenor: Nicu Croitoru.
CS Mioveni: Croitoru – Tirică, Gugu (46 Mârzescu), Ichim, E. Stoica – Negoiță – Pirtea, Florescu (33 Neacșu) Andor, Ayza – Năstăsie (63 Ene). Antrenor: Gheorghe Mihali.
Stadion: “Eugen Popescu”. Spectatori: 2000.
Au arbitrat: Ionuț Coza (Cernica) – Marius Badea (Rm. Vâlcea), Adrian Vornicu (Iași). Rezervă: Adrian Illyeș (Ploiești). Observatori FRF: Ion Olteanu (București) și Dumitru Crăciun (Berceni).
Cartonașe galbene: Ispas (83)/ Andor (86), Pirtea (88, 90).
Cartonaș roșu: Pirtea (90).

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!