Chindia s-a despărțit de un alt jucător care a venit în plimbare la Târgoviște! „Strângem robinetul pierderilor financiare și mergem mai departe”

Publicitate

Chindia Târgoviște este decisă să renunțe la toți jucătorii care pierd vremea degeaba pe „Eugen Popescu” și nu dau randamentul așteptat! După ce săptămâna trecută i-a spus adio ivorianului Ricky Gneba, astăzi, gruparea dâmbovițeană a făcut același lucru și cu gambianul Mustapha Jah, un alt jucător împrumutat de la CFR Cluj, în vara anului.

„AFC Chindia Târgoviște a ajuns la un acord pentru rezilierea cu acordul ambelor părți a contractului cu atacantul Mustapha Jah, jucător împrumutat de la CFR Cluj, realizând o economie financiară importantă la bugetul clubului. Strângem robinetul pierderilor financiare și mergem mai departe! Mulțumim, Mustapha Jah! Mult succes în carieră!”, se arată într-un comunicat emis de clubul târgoviștean.

În cele aproape opt luni petrecute la Târgoviște, Jah a avut doar două apariții în tricoul Chindiei, la capătul cărora a marcat un gol, în partida cu Dumbrăvița.

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!