Chestorul Florin Brăcea – noul anchetator al cazului de la Onești. Sunt speculate discuții între acesta și șeful SIAS

Publicitate

Cazul de la Onești a îngrozit întreaga țară din cauza violenței cu care au fost produse cele două crime, precum și din cauza pierderii unor vieți omenești în contextul în care, poate, s-ar fi putut face mai multe.

Subiectul a fost intens dezbătut în presă și a atras curiozitatea mai multor jurnaliști care au început anchete serioase pe această temă. Una dintre investigațiile realizate de jurnalista Carmen Pricopie are în vedere analizarea tuturor persoanelor care au intrat în direct cu cazul, respectiv primele persoane care ar fi trebuit să ia măsuri imediate, redactează Dcnews.ro

Astfel, Carmen Pricopie a descoperit că prima persoană care a discutat cu vinovatul a fost negociatorul, căruia i-au fost cerute în termen de două ore documentele care să oprească actul ucigaș. Acesta a anunțat imediat superiorii, informația ajungând până la Florin Brăcea, care îl are în subordine pe Alexandru Scurtu, însă acesta din urmă afirmă că a aflat de evenimentele de la Onești destul de tărziu, în jurul orei 13:47, a concluzionat jurnalista conform Dcnews.ro.

Cel care anchetează acum acest caz este chiar Florin Brăcea, adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, însă, conform datelor speculate, dacă acesta a fost printre primele persoane care au aflat de caz, ar putea fi și el anchetat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!