CFR a introdus Biletul de week-end. Reduceri până la 35% spre stațiunile montane

Publicitate

Măsură economică fără precedent luată de CFR Călători la începutul acestui an și care, totodată, ar putea relaxa circulația infernală spre zonele montane ale țării.

CFR Călători a introdus Biletul de week-end, destinat tuturor celor care merg în stațiunile montane cu trenul la final de săptămână.

Pentru fiecare sfârşit de săptămână, Biletul de weekend oferă posibilitatea de a călători cu reduceri de la 15% până la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tip de tren, la clasa 1 sau clasa a 2-a (vagon clasă sau cuşetă), în funcţie de numărul weekend-urilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4).

De exemplu, cu Biletul de weekend preţurile aferente unei călătorii, la clasa a 2-a, din cele 4 weekenduri (dus-întors) sunt:

București – Brașov: 32,95 lei / sens / călătorie în loc de 48,60 lei cât ar fi tariful standard la tren Interregio,

București – Brașov: 16,60 lei, în loc de 25,00 lei tariful standard la tren Regio Expres,

București – Predeal: 27,04 lei, în loc de 39,50 lei la tariful standard la tren Interregio,

București – Predeal: 12,90 lei, în loc de 19,30 lei la tariful standard la tren Regio Expres,

Brașov – Miercurea Ciuc: 20,80 lei, în loc de 29,90 lei la tariful standard la tren Interregio,

Suceava – Vatra Dornei Băi hc: 23,92 lei, în loc  de 34,70 lei la tariful standard la tren Interregio.

Toate prețurile menţionate includ şi tariful de rezervare a locului, în valoare de 3,90 lei la tren Interregio și 1 leu la tren Regio Expres. La această ofertă, procurarea tichetului de rezervare a locului la vagoanele de clasa 1 și a 2-a este opțională.

Achiziţionarea Biletului de weekend se poate face numai de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR.

Pentru cei care doresc mai multe detalii despre Biletul de week-end, acestea sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro  la secțiunea Trafic intern / Oferte.

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugați să își achiziționeze din timp legitimațiile de călătorie pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!