Cetățeni români prinși la furat în Germania în localitățile devastate de viitură! Autoritățile au cerut sprijinul populației pentru a-i identifica

Publicitate

Germania a fost lovită de o viitură puternică în urma căreia 159 de persoane au decedat. Acest fenomen meteo extrem a lovit mai ales în zona Renania-Palatinat și în vecinătatea Renania de Nord-Westfalia, acolo unde au fost distruse poduri și case. O situație tragică în urma căreia au avut de profitat hoții din zonă, printre care și câțiva cetățeni români, scrie Realitatea.Net.

Autoritățile germane au identificat 4 cetățeni români care au profitat de zonele devastate pentru a fura obiecte din casele distruse. Poliția Federală Germană a fost solicitată de 13 ori de către cetățenii care au semnalat acte de furt, potrivit sursei citate.

Un prim astfel de act a fost semnalat în Nette, acolo unde o dubă încărcată de mobilă deteriorată de furtună a plecat în direcția Altena și nu a mai putut fi găsită. O altă dubă cu fier vechi a fost observată în Rahmedestrasse, la volanul căreia se afla un cetățean român în vârstă de 47 de ani. De asemenea, au mai fost furate o mașină de spălat și mai multe aparate electrice. Două persoane de origine română, în vârstă de 20 și 34 de ani au fost denunțate, scrie Realitatea.net.

Un alt cetățean român, în vârstă de 46 de ani, a fost prins de autorități în timp ce se afla la volanul unui camion încărcat de bunuri furate, în zona Markaner, mai scrie aceeași sursă.

Sursa foto: Realitatea.net.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!