Certificate verzi false în mai multe țări din Europa! Vaccinarea în masă nu mai e aspirația tuturor medicilor din lume

Publicitate

Mai multe cadre medicale din întreaga Uniune Europeană au început să pună la vânzare, în mod ilegal, certificate verzi false. Această practică a fost sesizată și în România, fiind multe cazuri de medici anchetați pentru falsificarea testelor rapide sau pentru falsa vaccinare. În acest context se pare că vaccinarea în masă se transformă ușor-ușor într-un mit, căci din ce în ce mai mulți oameni vor să păcălească sistemul, uitând însă de boală.

Uimitor este însă că acest lucru se întâmplă și în țări în care rata de vaccinare este mult mai mare decât în România, deci unde convingerea de imunizare ar fi trebuit să fie la un nivel avansat. De exemplu, un medic care profesa undeva în zona Parisului a fost reţinut de poliţie după ce a fost suspectat că ar fi vândut în jur de 220 de certificate verzi false, la preţul de 1.000 de euro bucata, scrie Stiripesurse.ro. De asemenea, toți complicii care au fost implicați au fost arestați preventiv.

De asemenea, în cabinetul medicului anchetatorii au găsit și au confiscat certificate şi teste PCR false. Polițiștii francezi au observat că falsificarea certificatelor este făcute de “persoane angajate în centre de vaccinare (…) care folosesc codul medicului pentru a emite certificate false”, însă rareori “un medic care vrea să facă profit”, notează Stiripesurse.ro.

Franța are o rată destul de mare de vaccinare, ceea ce dovedește că oamenii au fost destul de bine informați despre beneficiile serului. Cu toate acestea, se pare că inclusiv în Occident se practică falsificarea acestor documente, ca și în România, unde imunizarea are o rată mult mai scăzută.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!