Centura Târgoviștei, cel mai aprins subiect de duel electoral pentru alegerile locale

Publicitate

Centura Târgoviștei, cel mai aprins subiect de duel electoral pentru alegerile locale din această toamnă!

După ce liberalii târgovișteni, prin vocea președintelui Aurelian Cotinescu, candidat la funcția de primar al municipiului, a acuzat din nou lucrările de mântuială, pornind de la faptul că, pe Calea Ialomiței, s-a decopertat asfaltul proaspăt turnat și se lucrează din nou, primarul Cristian Stan, și domnia sa candidat pentru un nou mandat din partea PSD, a efectuat astăzi o vizită pe șantierul șoselei ocolitoare.

Edilul a subliniat că lucrările pe Calea Ialomiței se refac, dar se refac pe banii constructorului, zona având nevoie de remedierea unor probleme.

Pe de altă parte, se lucrează intens la pasajul rutier de pe Strada Petru Cercel, din zona COS și a Dâmbovița Mall.

Aici, primarul a declarat: ”Suntem pe sensul care a fost blocat timp de aproximativ 10 ani și pot să spun că în cel mult 3 săptămâni acest sens de circulație va fi redat traficului rutier. La acest moment s-au pus grinzile pe tot pasajul, se lucrează la hidroizolație, la mare parte din pasaj s-a turnat deja mortarul asfaltic de protecție a hidroizolației, s-a făcut o parte din trotuar. Urmează să se termine turnarea plăcii de beton săptămâna viitoare, se continuă cu hidroizolația, iar undeva până pe 20-21 septembrie vor fi turnate și cele două straturi de asfalt, aspect care contribuie în mod substanțial la ameliorarea condițiilor de trafic. De asemenea, Strada Petru Cercel este asfaltată la două straturi într-o mare măsură, la fel și străzile Laminorului, Magrini, Calea București”.

În cee ace privește subiectul ”fierbinte” Calea Ialomiței, primarul a precizat că se lucrează și noaptea, tocmai pentru a se remedia în regim de urgență neconformitățile: ”lucrări care se realizează pe banii constructorului. Aveam două opțiuni aici, fie să închidem ochii și să considerăm că merge și așa și să discutăm mai târziu, eventual după ce se va încheia această campanie, fie să facem ceea ce este responsabil, ce este corect și să cerem imediat constructorului să refacă pe banii lui întreaga zonă, lucru care s-a și întâmplat”, a declarat Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!