Centura Chindiei, gata de start!

Publicitate

Centura Chindiei la box este gata de start! Cea de-a patra ediție a turneului de box va debuta astăzi (ora 11.00) și va fi găzduită de Sala Sporturilor din Târgoviște. Potrivit organizatorilor la start se vor afla pugiliști ce vor reprezenta cluburi din București, Pitești, Câmpulung Muscel, Craiova, Târgu Jiu, Slatina, Ploiești și Târgoviște.

Cluburile târgoviștene, CSM și CS, vor miza la ediția din acest an pe un număr de 40 de boxeri la toate categoriile de vârstă. Noutatea va fi că din acest an la Centură vor avea loc și meciuri la feminin. Organizatorii sunt încrezători că gala de astăzi va aduce în tribunele Sălii Sporturilor cât mai mulți iubitori de box din Târgoviște.

Ciprian Prisăcaru (președinte CSM Târgoviște): “Este a patra ediție a unei competiții care a fost readusă în prim-plan în 2012 la ideea maestrului Gheorghe Stan, unde pe vremea aceea eram colegi la Clubul Sportiv Târgoviște. Fără ajutorul lui Nicu Tamaș (nr. antrenor la CSM Târgoviște) și Gheorghe Stan (nr. antrenor la CS Târgoviște), această competiție nu s-ar fi ținut la Târgoviște. Doresc să mulțumesc partenerilor noștri pentru sprijinul și atenția deosebită pe care o acordă turneului”.

Alexandru Badea (director CS Târgoviște): “Țin să mulțumesc colegilor pentru organizarea Centurii Chindia. Din partea mea există toată susținerea pentru secția de box. Suntem foarte încântați de rezultatele obținute de sportivii noștri. Sperăm ca această gală să decurgă în cele mai bune condiții, așa cum au fost obișnuiți iubitori de box din Târgoviște și nu numai”.

Claudiu Mănescu (director DJST Dâmbovița): “Ne bucurăm că suntem gazda acestei competiții. Ne bucurăm foarte mult că putem găzdui întrecerile sportivilor noștri, iar mai mult de atât ne-am bucura dacă și ei ar putea obține cele mai bune rezultate la fiecare categorie. Doresc mult succes sportivilor noștri”.
Nicu Tamaș (antrenor CSM Târgoviște): “La această ediție vom avea și meciuri la feminin, iar CSM Târgoviște va fi reprezentată de Mihaela Radu, Ștefania Ionescu, campioane ale Românie. Așteptăm cât mai mulți spectatori la această competiție. Cu siguranță această gală va reprezenta un adevărat spectacol”

Gheorghe Stan (antrenor CS Târgoviște): “Am tras din greu pentru a organiza această gală. Am întâmpinat probleme financiare cu organizarea galei. Am fost nevoiți să facem promovarea turneului într-un timp foarte scurt. E o muncă imensă în spatele acestui turneu. La start se vor afla sportivi de la Steaua, Rapid, dar și de la cluburile din Pitești, Câmpulung Muscel, Craiova, etc. Va fi un festival al boxului. Vom încerca să facem din această competiție amicală una oficială”.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!